Om oss

I.N.D FLYTT & STÄD SWEDEN AB

Vi är specialiserade på att hjälpa människor och företag att flytta och hålla sina utrymmen rena och organiserade. Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa tjänster till konkurrenskraftiga priser, och vår passion är att göra våra kunders liv enklare genom att ta hand om allt det hårda arbetet åt dem.

 

Hur vi arbetar

Vi har ett dedikerat team av erfarna flytt- och städproffs som är tränade för att hantera alla typer av uppdrag. Oavsett om du behöver flytta en hel lägenhet eller bara en enskild möbel, eller om du behöver städa ett litet hem eller en stor kommersiell fastighet, så har vi rätt utrustning, kunskap och färdigheter för att få jobbet gjort på ett professionellt och effektivt sätt.

Vi förstår att varje kund har sina egna specifika behov och önskemål, och vi är alltid lyhörda för våra kunders feedback och anpassar våra tjänster därefter. Vårt mål är att göra flytt- och städupplevelsen så smidig och stressfri som möjligt för våra kunder, så att de kan fokusera på andra saker i sina liv.

Vi är stolta över vår kompetens och vår förmåga att leverera högkvalitativa tjänster till rimliga priser. Vi är också stolta över vårt engagemang för kundnöjdhet, och vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar på varje jobb vi utför.

Kontakta oss idag för att diskutera dina flytt- och städbehov, och låt oss ta hand om allt åt dig. Vi lovar att du inte kommer att bli besviken på våra tjänster!

Vårt uppdrag

Företaget för hemflyttning och städning är en av de viktigaste företagen som spelar en vital roll i att tillhandahålla integrerade tjänster till kunderna. Vår uppgift är att erbjuda högkvalitativa och pålitliga tjänster för att möta kundernas behov och uppnå deras fulla tillfredsställelse.

Här är några aspekter av vår uppgift och hur vi uppnår dem:

 

1. Hemflyttning:

Vi strävar efter att erbjuda hemflyttningstjänster med skicklighet och professionalism. Vi förstår vikten av möblerna i kundernas liv och arbetar därför för att säkerställa att de transporteras säkert och tryggt. Vi använder lämpliga förpacknings- och emballagemetoder för att skydda möblerna från skador under transporten. Vi tillhandahåller också ett tränat team som är utrustat med den senaste tekniken för att säkerställa att flyttprocessen genomförs smidigt och i rätt tid.

 

2. Städning av hem:

Städning av hemmet är en central del av vår uppgift. Vi förstår att hemmet är en plats där renlighet och bekvämlighet är viktiga. Därför tillhandahåller vi ett tränat team som är utrustat med högkvalitativa städredskap och rengöringsprodukter för att helt tillgodose behoven av hemstädning. Vi fokuserar på att rengöra alla rum, golv, kök och badrum, samt fönsterrengöring och rengöring av möbler, mattor och gardiner vid behov.

3. Kundservice:

Vi placerar kundservicen i hjärtat av vår uppgift. Vi strävar hårt för att erbjuda en fantastisk upplevelse för våra kunder genom vänlig och professionell hantering samt snabb respons på deras behov. Vi erbjuder skräddarsydda tjänster enligt varje kunds krav med fokus på att uppfylla deras förväntningar och uppnå deras tillfredsställelse.

 

4. Professionalism och säkerhet:

Vi värnar om att arbeta på en hög nivå av professionalism och säkerhet. Vårt team är kvalificerat och tränat på högsta nivå och arbetar skickligt och yrkesmässigt för att säkerställa att tjänsterna levereras med högsta kvalitet. Vi följer strikta säkerhets- och säkerhetsstandarder under utförandet av våra uppdrag, oavsett om det gäller flyttning av möbler eller städning av hem.

 

5. Rimliga priser:

Vi förstår att kunder söker efter högkvalitativa tjänster till rimliga priser. Därför strävar vi efter att erbjuda lämpliga och konkurrenskraftiga priser till våra kunder. Vi anser att transparens i prissättningen är viktigt, och vi tillhandahåller noggranna och detaljerade uppskattningar för de efterfrågade tjänsterna samt hjälper kunderna att välja alternativ som passar deras budget.

Sammanfattningsvis är vår uppgift i företaget för hemflyttning och städning att erbjuda enastående och pålitliga tjänster till våra kunder. Vi strävar efter att göra flyttning och städning av hemmet enklare och bekvämare och arbetar kontinuerligt med att förbättra våra tjänster och uppfylla kundernas behov på bästa möjliga sätt.

Nöjda kunder
0 +
Miles reste
0 +
Lådor flyttade
0 +
Rulla till toppen